luni, 21 iulie 2008

song of the day


Tuning Fever se gaseste anul acesta la cea de a II-a editie, editia de anul trecut, desfasurata intre 20-22 iulie 2007 fiind considerata “startul la cel mai mare eveniment de auto-tuning-lifestyle din Romania, de amploare europeana”. Va rugam sa cititi mai departe o detaliere a conceptului Tuning Fever.
Este un concept de tip party tuning:- Expozitie in aer liber: Pe toata perioada de desfasurare a evenimentului vor fi prezentate masini modificate, din tara si din strainatate. In plus vor fi reprezentante ale producatorilor, importatorilor si distribuitorilor in domeniul auto, moto, karting si ATV.- Concursuri si evenimente cu profil: Best car of show, Best exterior, Best interior, Best painting, Best car-audio etc.- LIVE! Tuning: Firmele de profil vor face work-shop-uri de audio, tuning, painting.- Jocuri si concursuri: Paintball, fotbal, Miss Tuning, concurs de tricouri ude, etc.- Evenimente & Lifestyle: De-a lungul celor 3 zile si 3 nopti vor avea loc concursuri cu premii pentru public, iar 3 DJ cunoscuti vor mixa continuu.
Tuning Fever se va desfasura in statiunea Mamaia, in parcarea dintre Club KMY’s si Club/Hotel Scandinavia, vizavi de Hotel REX (zona cunoscuta ca si “zona Class-1″), pe o suprafata de 15.000 mp. Locatia va fi impartita in 2 zone distincte, zona CLUBURILOR si zona STANDURILOR. Organizatori: Xtreme Club Emotion si Eyedeal. Coorganizatori: X-Team Racing Club si Anonimous Motorsport.



CtLife