miercuri, 18 iunie 2008

Fatboy Slim vine în iulie la Hanul Piraţilor


Renumitul DJ englez Fatboy Slim revine pe tărâmurile româneşti în luna iulie, cu ocazia organizării The Mission dance weekend 2008.

Pe numele său real Quentin Leo Cook, DJ-ul în vârstă de 45 de ani va susţine un concert, pe plaja de lângă Hanul Piraţilor, pe 12 iulie. În prima zi a The Mission dance weekend 2008 vor antrena iubitorii muzicii electronice DJ-ii Roger Sanchez, Trentemoller, Livio & Roby, Pagal şi Negru. Pe 12 iulie, Fatboy Slim va fi urmat la platane de Timo Maas, Optik, Adrian Eftimie şi Internullo.

Primarului îi plac blondele



Venit destul de târziu la competiţia Strong man, edilul Radu Mazăre s-a lipit rapid de o domnişoară blondă.

Cu un zâmbet larg pe buze, tânăra bălaie a părut foarte mândră de apropierea cu cel care a fost reales să conducă destinele oraşului Constanţa. Priviri complice, zâmbete cuceritoare exact ca între îndrăgostiţi. Şi toate astea sub privirile lui Răducu, fiul lui Mazăre. Oare tatăl îşi antrenează fiul să devină cu macho, aşa cum este el?

Muşchiu` bine cu steroizi se ţine


Sâmbătă am fost la concursul Strong Man. Parcarea de la Aqua Magic s-a umplut, pentru o zi, cu muşchi. Nu vă gândiţi la cine ştie ce verzături, că nu este cazul. Fibră, nene, nu jucărie!
Oriunde te uitai, vedeai numai forţoşi şi braţe cu diametrul mai mare decât talia unei domnişoare cu pretenţii de manechin. Tatuajele făceau şi ele parte din decor, ca nişte bijuterii postate pe membrele lucrate ale celor care se plimbau de colo-colo. Şi dacă tot veni vorba de giuvaiere nu cred că mai este cazul să vă explic cum arătau „lănţişoarele“ de gold de la gâtul celor prezenţi. Păi acum am văzut unde este aurul din munţii noştrii! Probabil că-l găsim pe tarabe în bazar, la turci. Oricum, ca să trecem peste aparenţe, muşchiuloşii au făcut, fără niciun dubiu, impresie. Pur şi simplu nu aveai cum să nu te uiţi la ei fără să-ţi imaginezi că Hercule mitologicul era şi mai şi. Sincer, îmi vine să râd. Ca să fiu dreaptă, nu m-a impresionat niciodată look-ul fioros al celor care preferă să îşi petreacă viaţa la sală şi să-şi pupe achiziţiile musculare în oglindă. Însă, vă pot spune că, în ciuda impresiei generale, unii „lucraţi“ sunt chiar oameni de treabă, doar cu faţă de killer, dar cu suflete de copil. Să nu generalizăm! Am zis unii, să nu uităm. Pe de altă parte, în perioada glorioasă în care mă duceam şi eu la sală am auzit fel de fel de teorii de la forţoşi: ba că ei nu iau steroizi (vă zic eu, mai toţi iau) ca să arate bine, ba că ei ţin regim, ba că nu se admiră în oglindă cu coada ochiului (altă minciună, sunt mai rău ca femeile, vă garantez). Treaba cu steroizii pare a fi cea mai periculoasă, totuşi. Mi s-a spus că administrarea anapoda poate avea efecte dezastruoase, că îi privează de anumite potenţe şi că, dacă nu se ţin de treabă, totul se duce de râpă. Mă întreb eu, dacă tot este atât de periculos, de ce se agită oamenii??? De ce nu lucrează „curat“? De ce nu se mulţumesc cu dimensiuni de om normal? Eu, sincer, nu înţeleg! Poate-mi explică şi mie cineva. Este atât de important în viaţă să fii strong man?!