luni, 3 august 2009

To dream or not to dream...

de multă vreme visez destul de urât. dacă nu urât, foarte agitat. dacă nu agitat, deprimant... şi tot aşa. nicidecum frumos. surpriza a fost să mă trezesc într-o dimineaţă şi să-mi aminteasc ce am visat în noaptea aceea... mai bine nu-mi aduceam aminte. vi s-a întâmplat vreodată să vă treziţi din somn şi să realizaţi un lucru pe care l-aţi reprimat, numai de frica urmărilor?? să realizezi că vrei o chestie şi că nu o poţi avea?! e nasol. şi aşa visul meu frumos s-a transformat în ceva foarte urât pentru mine. de obicei îmi place să fiu foarte sinceră, atât cu mine, cât şi cu cei din jurul meu. de fiecare dată când aleg (inconştient) să mă mint... e nasol. acum ce fac?!.. a fost prima întrebare a acelei zile. nici acum nu am găsit răspunsul. iar visul ăla mă urmăreşte ca o fantasmă... de ce un vis frumos trebuie să se transforme într-o realitate urâtă?!?! nu-i corect :P

Quote of the day

In dreams you are mine...in real life you are just a dream .....i'm going to sleep and dream about you...

Song of the day


Cenuşăreasa şi dovleacul

Citesc zilnic ziarele colorate. Văd poze cu diverse fătuci şi crai de Dorobanţi, citesc informaţii despre ei şi reţin nume: Poponeţ, Tonciu, Gabor, Laurette, Lăzăruţ, Pătraşcu… şi exemple ar mai fi n.

Câţi dintre toţi cei enumeraţi pot fi incluşi la categoria „celebri“? Pentru presa de scandal… toţi sunt multe VIP-uri. Ba chiar şi Nikita, Sexy Brăileanca, Tarky şi aşa mai departe. Adevăratele celebrităţi ne mor în mizerie şi singurătate. Nu îi putem vedea decât dacă li se întâmplă ceva cu adevărat scandalos sau tragic, demn de ştirile de la ora 5. În schimb, cred că aş fi gata, în urma lecturării tabloidelor, să enumăr bărbaţii cu care a umblat Ramona Gabor. Cât timp vom mai auzi despre ea? Hai, să fiu optimistă: poate un an. Şi dup-aia… puff… la miezul nopţii, manechinul va redeveni dovleacul portocaliu din poveste. Una peste alta, citim cu nesaţ tot ce se scrie despre oamenii ăştia pentru că ni se pare că putem fi noi în locul loc, „îmbrăcaţi“ în celebritate, la un moment dat. ne întrebăm: dacă la ei, oameni normali ca şi noi, a mer, de ce nu ne-ar ieşi şi nouă?! Ar trebui să ne gândim mai bine la ceea ce ne dorim. Şi am mai auzit ceva: Pantofii pot schimba vieţi. Întrebaţi-o pe Cenuşăreasa! Luaţi-vă ochii de la dovleci.

Costică Zelcă, om cu… masă la cap


Patronul hotelurilor Oxford şi Malibu nu se fereşte să pună osul la treabă. Aşa că, atunci când este nevoie de el, nu trebuie decât să-l anunţaţi. Pentru că nu avea cine să mute o masă înaintea unei conferinţe de presă la care a participat şi primarul Radu Mazăre. Zelcă a ridicat o masă deasupra capului şi a scos-o din cameră. Şi-a arătat muşchii, dar şi pasiunea pentru echipa naţională. Afaceristul purta cu mândrie un echipament al tricolorilor, cu numărul 14.

Radu, Ionuţ şi… data viitoare


Cine nu ştie deja de relaţia de prietenie dintre Radu Mazăre şi Ionuţ Barbu? Se pare că cei doi sunt destul de apropiaţi şi afectuoşi unul cu celălalt, mai ales dacă ţinem cont de fotografia alăturată. Înaintea unei conferinţe de presă, Ionuţ s-a apropiat suav de Radu, a închis ochii şi a ţuguiat buzele… fiind parcă gata, gata să-l ţuce. Numai că „fericitul eveniment“ nu a avut loc. se pare că afaceristul avea doar intenţia să-i şoptească ceva la ureche, primarului. Cine ştie… poate data viitoare…