joi, 20 noiembrie 2008

FashionTV Party

Club TWO are deosebita onoare de a vă invita la FashionTV Party vineri 21 noiembrie 2008. Pentru prima data in Constanta, acest regal de frumusete este o combinatie unică de muzică şi modă , o spectaculoasa petrecere în stil fashion.

Petrecerea FashionTV aduce impreuna toate marile nume ale designului vestimentar romanesc, recunoscuti si in afara granitelor, fotomodelele cele mai frumoase, specialisti in hair-styling si make-up, precum si un spectacol de stil fara precedent.
Nume ca, Laura Olteanu,Catalin Botezatu, Mihai Albu vor fi prezente cu cele mai noi colectii prezentate de cele mai in voga modele ale momentului Top model Romania, Miss litoral, FTV Model awards.

FashionTV Party, un cocktail perfect de muzica, distractie si moda va fi transmis de echipa FASHIONTV in 200 de tari.

Mazăre este om!

Simt nevoia să vă spun de la bun început un lucru: nu sunt fanul primarului Radu Mazăre. Dimpotrivă!

Nu l-am plăcut niciodată, stilul său de viaţă nu mi se pare potrivit pentru un şef de administraţie publică locală, chiar dacă îi vine mănuşă lui, ca individ. Nu l-am privit cu admiraţie decât atunci când am văzut pasiunea în privirea sa, când până şi lentila camerei de luat vederi era capabilă să preia un strop de adrenalină şi să-l transmită în fiecare fotogramă. Însă, am fost întotdeauna scârbită de modul în care a ştiut să conducă oraşul ăsta. Nu-mi place faptul că încearcă să transforme Constanţa într-un bazar, într-un amalgam de activităţi care-l gâdilă şi-l fericesc, nicidecum în oraşul-port european de care avem nevoie, un loc bun pentru făcut bani, nu pentru îngropat afaceri. L-am detestat atunci când am realizat că nu poţi respira în locurile astea, din punct de vedere afaceristic, decât dacă te aciuezi pe lângă el, că Primăria dă contractele cui trebuie, că Radu pleacă pe plaja Braziliei atunci când noi ne îngropăm în zăpezile de început de ianuarie, că are oameni competenţi care aleg să-i ascundă dezinteresul, că se dă interesat numai atunci când vrea şi că deseori pare un adolescent cu gândul la femei, nicidecum un adult implicat în problemele urbei pe care o conduce, uneori mai mult cu numele. L-am urât de-a dreptul când am văzut că Mamaia îi aparţine, că terenurile retrocedate fără drept revin la el, că totul în oraşul ăsta se leagă de numele Mazăre. Însă, recunosc că l-am admirat atunci când l-am văzut prima dată în compania mamei sale, o femeie pe al cărei chip încă se păstrează frumuseţea tinereţii. Am început să-mi domolesc ura şi să-mi înfrânez repulsia atunci când mi s-a spus: „Radu a fost liderul găştii de copii. Aşa este el. Noi aşa îl ştim de mic“. Am avut, pe de altă parte, ocazia să stau faţă în faţă cu el, să vorbim despre întâmplările copilăriei sale, despre defunctul său tată, despre copilul său şi despre ce a fost în stare să facă numai pentru a-şi atinge anumite scopuri, de-a lungul vremii. Da, am văzut luptătorul. Însă, am văzut şi omul. Nu am mai observat faţa de dandy mioritic, înţolit ca din reviste şi încălţat cu pantofi fistichii, care atrag priviri. Am văzut copilul din Radu Mazăre atunci când a venit vorba despre tatăl său. I s-au luminat ochii şi a domolit glasul. Toate au fost date uitării. Primăria şi Constanţa nu mai existau. Amintirile, însă, erau prezente. Probabil că aşa ne mai este dat să vedem şi omul din spatele afaceristului-primar. Sau când îşi face mea culpa: „Sper că mama nu suferă cu inima din cauza mea“.