joi, 2 octombrie 2008

manual de bună purtare pentru români

pentru că Alinutza a fost plecată, s-a gândit şi la noi şi ne-a făcut o poză ca să nu cumva să ne speriem dacă ajungem prin alte ţări mai mult sau mai puţin calde. spre exemplu, dacă ajungem în vreo benzinărie din Austria aşa vom fi primiţi. ca să ştim foarte clar cum trebuie să ne purtăm şi cam cât este amenda dacaă nu suntem cuminţi. romanian only ;)

Cocalar de Constanţa


Guru Bahoi vs Mazăre

Nu ştiţi cine este Bahoi?!?!?! Nu pot să cred aşa ceva! Să vă lămuresc: este cea mai mare vedetă a Constanţei, de la piticul stripper Mihăiţă şi primarul Răducu încoace.

Păi credeţi că are cineva mai multe filme pe youtube ca Bahoi? Sau a fost cineva, vreodată, mai comentat ca el? Să ne înţelegem: singurul constănţean mai controversat ca Bahoi este numai şi numai mai-marele Radu Mazăre. Dar, dacă este să ţinem cont de faptul că Bahoi al nostru este o vedetă mai... crudă, există toate şansele ca în ceva vreme să-i ia faţa edilului cu nume de legumă. Ce-ar mai fi? ne întrebăm în cor. Păi de câte ori ne-a învăţat Mazăre să facem chestii? De câte ori ne-a zis el cum este mai bine să procedăm în anumite situaţii? În schimb, Bahoi, cocalar de top, vedetă pe site-urile de specialitate, a avut bunăvoinţa şi mărinimia să posteze filmuleţe pe Internet, în care ne arată cum să: spargem parole, să ne batem sau să dansăm manele ca un adevărat jmeker. Pentru că, dacă nu ştiaţi, este o artă şi treaba asta cu dansatul manelelor. Iar Bahoi de la Constanţa ne împărtăşeşte din ştiinţa lui neţărmurită. Ba, mai mult, având în vedere criza imobiliară, guru Bahoi ne dă explicaţii şi în acest domeniu. Ne arată cum se sare de pe pod, cum să fim rapperi, cum să-ţi repari calculatorul şi cum să spargi parola de la mess în cinci minute. Dar şi fel de fel de alte chestii foarte folositoare. De asemenea, vedeta noastră în devenire a apărut şi la Măruţă în emisiune. Dar nu pe viu, că-i place suspansul. Însă filmuleţele lui fac deja carieră. Nu credeţi că, la un moment dat, Bahoi va putea candida la primărie? Nu vedeţi în el un viitor Radu Mazăre? Băiat de cartier care poate dezvolta pasiuni nebănuite, un jmeker de oraş care crede că le ştie pe toate, dar se face de baftă, de cele mai multe ori? Mă rog, nu este cazul edilului, care nu ar concepe să se facă de ruşine, însă o să crească el, Bahoi, mare. Şi atunci să vadă restul! Până una-alta, bun sau rău, Bahoi a ajuns vedetă. Poate aşa ne vom vedea şi noi gusturile. Ne uităm, chiar dacă hulim, aşa cum votăm, chiar dacă nu ne place. Preferăm să râdem decât să luăm măsuri. Mai bine scuipăm decât să nu dăm importanţă. Aşa se fac vedetele şi primarii-dansatori. Fac ceva mic şi noi transformăm în ceva mare.

=))