miercuri, 24 septembrie 2008

Afacerile handbalistului George Buricea, rezolvate de soţie


Fostul HCM-ist George Buricea a investit în imobiliare. Şi nu oriunde, ci într-o zonă în plină dezvoltare, în apropierea Şcolii de Scafandri.
Brăileanul, naturalizat în Constanţa, o are ca parteneră de afaceri pe soţia sa, Corina. Familia handbalistului deţine, în zona Şcolii de Scafandri, un teren de 750,90 metri pătraţi, pe care intenţionează să-l vândă cu nu mai puţin de 800 de euro pe metrul pătrat. De altfel, cei doi tineri au depus şi un proiect de bloc pentru acel spaţiu, la Agenţia pentru Protecţia Mediului. Documentaţia ne arată că se intenţionează ridicarea unui imobil cu cinci etaje, destinat locuinţelor colective. Terenul este prezentat ca fiind proprietatea beneficiarului în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare 1464 din 3 octombrie 2006. Clădirea va avea 18 apartamente şi tot atâtea locuri de parcare. Proiectul este întocmit de arhitectul Iulian Laurenţiu Georgescu, iar valoarea estimativă a lucrării este de 1.400.000 de lei. „Da, este terenul meu. Dar nu intenţionăm să construim acolo, ci să vindem. Dar am făcut şi proiectul ăla. Mai multe ştie soţia mea, vorbiţi cu ea“, a spus sportivul. „Sperăm să îl vindem cu preţul pe care îl cerem. Oricum, suntem dispuşi să negociem“, spune Corina Buricea.

Beinur a pierdut actele firmei

Omul de afaceri mangaliot Beinur Nuredin a dat anunţ la ziar cum că şi-a pierdut actele unei firme. Administratorul SC Beynguard SRL a declarat că a pierdut certificatul de înmatriculare J13/2134/19.08.1996, eliberat de Oficiul pentru Registrul Comerţului, şi îl declară nul. Afaceristul nu a negat anunţul: „Da, este adevărat, am pierdut certificatul. Am vândut mai multe terenuri în ultima vreme, pe firma aia, şi am tot umblat cu actele. Şi, ştiţi cum este, umbli mult cu ele şi se pierd. Sincer, nici nu ştiam că s-a dat anunţ la ziar. Socrul meu s-a ocupat de treaba asta“, a declarat Beinur Nuredin.

song of the day