joi, 11 decembrie 2008

Florin Chilian: „Sper că pe Mazăre nu l-a ameţit aerul rarefiat al puterii“


Cântăreţul Florin Chilian a aflat cu surprindere despre finalul procesului dintre Radu Mazăre şi Feri Predescu. Uimirea i-a fost cu atât mai mare, cu cât îl consideră pe edilul constănţean „un băiat foarte isteţ“, care nu poate uita că a fost ziarist la un moment dat.

Aţi aflat de procesul pe care primarul Radu Mazăre i l-a intentat ziaristei Feri Predescu?


Nu ştiam. Însă mă surprinde atitudinea primarului vostru. Este un băiat foarte isteţ. A plecat dintr-un ziar până la urmă. Sper să renunţe Mazăre până la urmă la prostia asta.

Vi se pare o reacţie firească din parte unui primar, mai ales a unuia venit din breasla ziariştilor, care a fost acuzat şi condamnat pentru calomnie?


Nu, nu este firesc. Mă gândesc iar la Mazăre. Îl ştiu isteţ şi aplicat. Poţi spune orice despre el, dar nu că este dobitoc. Dacă era aşa, nu reuşea ce a reuşit. Nu se ridica dintre voi (n.r. ziariştii) şi ajungea primar. Sper să renunţe totuşi, să-şi amintească prin ce a trecut şi el ca ziarist. Sincer îţi spun, ce aud este o mare mirare pentru mine.

Veţi semna petiţia online împotriva magistraţilor care au condamnat-o pe Feri?


Sigur că voi semna petiţia!

Credeţi că există vreo şansă ca Radu Mazăre să revină la sentimente mai bune în acest caz?


Sper în continuare să fie o chestie făcută la vanitate, la orgoliu. Nu cred că a uitat atât de repede de unde a plecat. Şi sper să-şi revină şi că nu l-a ameţit atât de tare aerul rarefiat al puterii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

invatat o multime