joi, 5 februarie 2009

Divorţează şefa Loteriei?!

Postul de televiziune DDTV a anunţat în această noapte că Liliana Ghervasuc, şefa Loteriei Române se pregăteşte să divorţeze de soţul său, mangaliotul Ion Mincă.

Luaţi cu acte de nici doi ani, conservatorii Mincă şi Ghervasuc par a-şi fi pierdut dragostea unul faţă de celălalt. Şi asta în ciuda faptului că de-a lungul acestei perioade au declarat că îşi doresc procreeze. Sărbătorile de iarnă le-au petrecut pe teritoriul soaţei, la Botoşani, chiar dacă Ion Mincă, proaspăt uns vicepărimar al Mangaliei nu a părut foarte încântat de idee. Cu toate acestea, politicianul s-a confirmat şi a petrecut alături de familia Lilianei. Nunta celor doi a avut loc la mijlocul lunii octombrie 2007, iar cununia a fost oficiată de ÎPS Teodosie. Naşi le-au fost afaceriştii Linica şi Aurel Stan, iar la petrecere a participat până şi mai-marele PC-ului, Dan Voiculescu. Gura lumii nu dădea viaţă lungă mariajului Mincă-Ghervasuc, punând marea iubire pe seama dorinţei arzătoare a mangaliotului de urca în ierarhia politicii. De altfel, la scurt timp după căsătorie, Ion Mincă a fost numit şef peste conservatorii constănţeni. Liliana şi Ion au fost naşii cuplului OTV-ist Cristina Coca - Claudiu Bogdan şi se pregăteau să îi fie alături în faţa altarului şi lui Luis Lazarus. Potrivit spuselor lui Ion Mincă, lista de fini cuprinde încă vreo şase sau şapte cupluri, printre care se mai află vedete autohtone.

Un comentariu:

Anonim spunea...

S-a maritat Lilica? Sarcina de partid!S-a creat o aura de doamna, acum poate divorta. Este la moda.Interesu poarta fesul.