sâmbătă, 17 martie 2012

Mâncăm sănătos - ep 5

Avem un pui... ce facem cu el? Supă cu fidea şi Pui cu roşii şi mărar.

Am separat pieptul şi pulpele. Din ce a rămas am făcut supa cu fidea. Pieptul l-am dezosat şi l-am pus, alături de pulpiţe, la perpelit într-o lingură de ulei de măsline. Când s-au rumenit puţin am "răcorit“ puiuţul cu nişte roşioare cu busuioc (Cirio) şi puţină apă. Am lăsat să fiarbă vreo 20-30 de minute. Am adăugat nişte usturoi şi muuuult mărar. :D Vom servi cu puţină mămăliguţă.

Enjoy!

2 comentarii:

Gramusteanul spunea...

Multam frumos pentru reteta. Delicioasa...Si, ar mai fi ceva:
Imi pare atat de rau ca nu te-am ascultat in primavara lui 2008!!!

Corina spunea...

George, mă bucur că ţi-a plăcut mâncărica.
Cât despre 2008... s-a dus. orice şut în fund e un pas înainte ;)
O zi frumoasă