joi, 14 mai 2009

Mazăre a văzut limuzine pentru „cetăţeni care au amante mai tinere“


Autoshow-ul organizat de firma Power Marine şi-a deschis, ieri, porţile în prezenţa primarului Radu Mazăre şi a adjunctului său, Gabi Stan.

Evenimentul oferă tot ce le este mai drag bărbaţilor în general, dar şi celor doi politicieni, în special: maşini puternice şi femei frumoase. După ce a ţinut un speech introductiv, în care a invitat constănţenii să vină să vadă „maşinile teribil de frumoase şi fetele şi mai teribil de frumoase“ şi i-a îndemnat să se bucure atât de automobile, cât şi de reprezentantele sexului frumos (?!), Mazăre s-a plimbat printre exponate. Prima maşină pe care edilul a încercat-o a fost un BMW seria 7, decapotabil, de altfel cel mai scump autoturism expus - 131.264 euro. Evident, Radu Mazăre a făcut opriri în mai multe maşini, despre care a discutat îndelung cu „alaiul“ său format, printre alţii, din Gabi Stan, Ionuţ Barbu - şeful de la Power Marine, şi bodyguarzi. Se pare că maşina care l-a impresionat cel mai mult pe şeful administraţiei publice locale a fost un Land Rover Defender, alături de care a petrecut minute bune. Însă a recunoscut că achiziţionarea unui nou autoturism nu se află în planurile sale imediate pentru că „am destule maşini şi deocamdată nu-mi mai cumpăr“.

Pupici pentru a combate frigul

Mazăre a declarat zâmbitor că maşinile scumpe expuse la show-ul auto sunt interesante în special pentru „cetăţeni care au amante mai tinere“, făcând aluzie la faptul că un bărbat ca el nu agaţă cu ajutorul maşinii. Poate tocmai din această cauză preferă „doamnele“ mai în vârstă, pe patru roţi. În timpul plimbării, Mazăre, Stan şi Barbu şi-au dat sfaturi financiare... de criză. „Nu mai este bun leasing-ul. Închiriezi o maşină pe firmă şi îţi deduci cheltuiala“, i-a învăţat Ionuţ Barbu pe primar şi pe vicele său. Din păcate, dealerii au plătit bani buni, în perioadă de criză, pentru a expune într-o Mamaie goală, fără turişti, pe o vreme ploioasă care te îndeamnă la somn, nicidecum la cumpărat maşini. Însă Ionuţ Barbu de la Power Marine a ţinut să se laude: „Dacă Bucureştiul nu şi-a mai permis să facă auto show anul acesta, dealerii au făcut eforturi financiare mari şi am reuşit să ţinem cea de-a doua ediţie a evenimentului de la Constanţa“. Frigul nu i-a afectat doar pe vânzătorii de maşini, ci mai ales pe fetele angajate să „facă frumos“ pe lângă bolizi. Domnişoarele îmbrăcate sumar dârdâiau din toate încheieturile. Numai câte un pupic de la Mazăre sau de la Gabi Stan a reuşit să le mai încălzească.

Niciun comentariu: