luni, 8 februarie 2016

Brioşe pizza

Nu vă aşteptaţi să facem brioşe sărate, nu? Dar, ele pot fi un aperitiv nu doar surprinzător pentru oaspeţii voştri, dar şi foarte apreciat. Gândiţi-vă, brioşe şi pizza … combinaţia perfectă!

Ingrediente:

300 gr şuncă presată sau muşchi file

300 gr caşcaval răzuit

200 gr ciuperci

5 ouă

4 linguri făină

1 linguriţă praf copt

condimente după gust (busuioc, oregano, sare, piper)

Preparare:

Şunca şi ciupercile se taie cubuleţe, adăugăm caşcavalul răzuit, ouăle bătute uşor şi condimentele. Amestecăm făina cu praful de copt şi le „împreunăm” cu restul ingredientelor.

Umplem formele de brioşe trei sferturi cu compoziţie şi le dăm la cuptor până se rumenesc.

Sunt bune calde, dar şi reci, şi se pot servi cu sos de pizza făcut din roşii pasate amestecate cu condimente.

Poftă bună!

Niciun comentariu: